Társadalmi vállakozásfejlesztés a "Humaniter" Nonprofit Szolgáltató Kft.-nél

Projekt azonosító száma: GINOP-5.1.7-17-2020-00459
Kedvezményezett neve: ”HUMANITER” Nonprofit Szolgáltató Kft.
Projekt címe: Társadalmi vállalkozásfejlesztés a "HUMANITER" Nonprofit Szolgáltató Kft.-nél
Szerződött támogatás összege: 24 996 948 Ft.
Támogatás mértéke: 100%-os, vissza nem térítendő támogatás

Projekt tartalmának bemutatása:
A ”HUMANITER” Nonprofit Szolgáltató Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Társadalmi vállalkozásfejlesztés a "HUMANITER" Nonprofit Szolgáltató Kft.-nél”, GINOP-5.1.7-17-2020-00459 jelű támogatási kérelmét Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatósága 24 996 948 Forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte. Vállalkozásunk 100%-os, vissza nem térítendő támogatásban részesült ahol 18 hónapon keresztül valósulnak meg a pályázat céljának megfelelő szakmai tevékenységek.

A projekt elsődleges célcsoportja a hátrányos helyzetű új munkavállalók. A projekt keretében a vállalat által teremtett munkahelyek száma 3 fő. Mindhárman főállásban, teljes munkaidőben kerülnek alkalmazásra.
2 fő célcsoport alkalmazására az idősek, fogyatékosok szociális ellátása bentlakás nélkül szolgáltatás biztosításának területén kerül sor szociális ápoló és gondozó munkakörben, 1 fő célcsoport pedig irodai adminisztrációs munkakört tölt be.

beruházás és fejlesztés a szociális alapellátások területén valósul meg. A fejlesztés fontos eleme a beruházás, amely tartalmazza a munkavégzéshez szükséges eszközök és irodai-, igazgatási berendezéseket.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.03.31.