Humaniter Nonprofit Kft

Korszerű házi segítségnyújtó szolgálat és étkeztetés a hét minden napján, ünnepnapokon is!

Nagymama- és dédiszitter szolgálat

Nagymama- és dédiszitter szolgálatunkkal már több, mint 3 éve ápoljuk, felügyeljük a szülőket, nagyszülőket, dédiket is.

Amíg Ön és családja idős hozzátartozójától távol tartózkodik, mi szakszerűen és odaadóan felügyeljük szerettét éjjel-nappal az év minden napján, ünnepnapokon is. A felügyelet mellett igény szerint biztosítjuk az idősek szabadidejének hasznos eltöltését készségeiknek és képességeiknek megfelelően (felolvasás, torna, séta, varrás, stb.).

Csapatunk képzett, pszichológiailag is felkészült szakemberekből áll, akik nagy tapasztalattal bírnak, és könnyen megtalálják a közös hangot az idősekkel. Dolgozóinkat a megbízhatóság és rugalmasság jellemzi, a titoktartási és etikai szabályok mellett. Legtöbbjük korábbi tanítványaink közül kerülnek felvételre, mellyel a szakmai rátermettséget is biztosítjuk.

Étkeztetés

A Humaniter Kft. idős, beteg, vagy fogyatékkal élő személyek részére biztosít étkezést Nyíregyháza város közigazgatási területén, kiemelt hangsúlyt fektetve a változatos étrendre, amely napi szinten több menüválasztási lehetőséget tesz lehetővé.

Nyíregyháza, Nagykálló, Nyírkarász, Rohod, Laskod község területén házhozszállítással 
munkanapokon és SZOMBATON is.
1 leves + 3 féle második fogás választási lehetőség.
Jó minőségű és mennyiségű étel az idős, beteg, rászorult személyek életkori sajátosságainak megfelelően.
Az ebédért térítési és kiszállítási díjat kell fizetni. 

Idős gondozás

Amíg idős hozzátartozóink egészségesek, nem sokat gondolkozunk azon mi történne, ha egyik napról a másikra kórházba kerülnének. Azon még kevésbé, akkor mit tennénk, ha egyik napról a másikra kiengednék őket onnan, de további otthoni ellátásra szorulnának

A beteg és családtagjai akkor szembesülnek a teendőkkel amikor hirtelen kell megoldani a további – szakszerű – ellátást, felügyeletet. A probléma akkor igazán jelentős, ha az ellátást igénylő nem képes önmaga dönteni és a hozzátartozók sem jártasak a témában.

Ilyen esetben a barátok, ismerősök ajánlanak hirtelen valakit, esetleg egy egyedülálló, munkanélküli szakképzetlen vagy idősebb nyugdíjas személyt. Tapasztalataink szerint a megoldás nem mindig megfelelő, mert gyakran speciális feladatokat, és az orvos utasításait betartva kell a gondozást, felügyeletet biztosítani.

Cégünk ezzel szemben többéves tapasztalattal rendelkezik a házi segítségnyújtás területén, így megoldást biztosít minden, az idős/beteg hozzátartozó ellátásából adódó problémára.